Personalizate Personalizate Numele Legăna Cercei Bijuterii, Cadou Personalizat pentru Prieten, Cercei pentru Soție, Cercei pentru Prietena

  • 497.30lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

"Una Bijuterii,dragoste fără sfârșit!"------Bucurați-Vă sau el sau ea Surprinde cu Personalizat cadoul ideal! ----MASIDOLA - Profesionale Personaliza Brand----

Bijuterii personalizate vă permite oamenilor să-și exprime dragostea lor și personalitate distinct prin imagini speciale, amprente și simboluri.Cu o bază de gol-suprafața piesei, toată lumea ar putea fi un designer magic - rândul său, să fie orice stil vor: elegant/tineresc/elegant/vintage/punk/dulce/casual.Personaliza piesă unică să-mi amintesc unele momente speciale!

----Profesionist bijuterii personalizate----

Avem diverse bijuterii , placat cu aur de 18k.Cuvinte personalizate, cum ar fi nume, numere de telefon sau pune propria fotografie Personalizat de bijuterii înseamnă mult pentru toată lumea, acesta conține exclusiv sens pentru tine.Bijuterii profesionale pentru un frumos cadou pentru iubitul.

----Suntem specializati in:---

-Personalizate Cu Numele Cercei

-Imagine Colier Personalizat

-Medalion Colier

-Zodiac Bijuterii

-Personalizate Gravura

-Personalizate Inițială Coliere si Bratari

-Personalizate cu Numele Coliere si Bratari

-Monograma Coliere si Bratari

-Personalizate, Minim Colier, Aur Numele Bijuterii, Domnisoara De Onoare Cadou, Plin De Grație De Bijuterii, Bijuterii De Nunta

GRAVURA - Dacă personalizate gravura opțiune este disponibilă, grava pe partea din spate a pandantivului iubit numele, data de nunta ta, o aniversare, sau orice altceva doriți să vă amintiți și să te țină aproape de inima ei.

Fiecare personalizate bucată oferă o excepțională măiestrie că este apt pentru a fi un clasic instant în familia ta.

Personalizabil

Engravable

Nume

Nume&Birthstone

Nume

Numele

Scrisori

Nume

Culori

Argint/Aur

Argint/Aur

Argint/Aur

Argint/Aur

Argint/Aur

Argint/Aur Numele Cercei Personalizate-------Ține-ți personalitatea Aproape de Tine

Numele nostru cercei engravable face cadouri perfecte pentru nunta,zile de naștere, absolviri, de ziua recunoștinței, de Crăciun, sau ceva special doar pentru tine și cel pe care îl iubești!Fiecare nume de cercei este realizat cu margini netede.Gravate cercei vin ambalate in Custom4U design logo-ul imprimat cutie de cadou.

Detalii:

Materiale: de Înaltă calitate de argint 925/316L din oțel Inoxidabil.Duce & nichel gratuit.Nu corodează, nu rugineste, rezistent la influențe externe.Nu pata organism și nu emit nocive de oxidare.

ANGAJAMENTUL NOSTRU PENTRU TINE

Suntem atât de recunoscător pentru fiecare comandă făcută cu noi.Vă rugăm să păstrați în minte am parte face fiecare bucată, cu dragoste, la cerere.Pentru a asigurați-vă că piesa este perfect, vă rugăm să ne permit 2-4 zile să-l facă.Dacă pentru un motiv oarecare nu e o problema, luați legătura cu noi și vom fi fericiți să-l repara.Personalizate De Înaltă Calitate Poloneză Numele Cercei

Acest nume personalizat cercei este darul suprem ca tine poate de sigur că nimeni în lume nu va fi ceva de genul acesta!

  • Forma\model - Scrisoare
  • Metale De Tip - Din Oțel Inoxidabil
  • Personalizat De Tip - Scrisoare
  • Stil - Casual/Sport
  • Cercel Tip - Picătură Cercei
  • Nume De Brand - MASIDOLA
  • Origine - China Continentală
  • Gen - FEMEI
  • Fine sau de Moda - Moda
  • Material - Metal
  • Tip De Element - Cercei

Rating

Scrie Un Comentariu