Gen Dezvăluie Scădere Balon Sac Copil De Dus De Gen Dezvăluie Partidul Decor Reutilizabile El Sau Ea Balon Negru Sac De Petrecere

  • 24.89lei
  • 62.22lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Sărbători sexul copilului tau descoperi cu acest balon picătură sac!Acest material de înaltă calitate, geanta vine cu 12 bucati de 5-inch baloane roșii și corzi pentru a atârna din tavan.Perfect pentru copii petreceri aniversare, aceasta geanta va crea zi de bucurie și de surpriză când vei deschide.Doar cravată-l cu un șir și trage atunci când este gata.

Proprietăți:

Dimensiune: 24 cm*48 cm (60*120cm)

Setul include: tema non-țesute sac*1+5 inch balon albastru*12+5 inch balon roz*12+panglica*1

Lista De Produse:

Tema non-țesute sac*1+5 inch balon albastru*12+5 inch balon roz*12+panglica*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Verde și reutilizabile: Acest balon aruncă geanta este creat din materiale de calitate, care poate fi pus deoparte și refolosite pentru următoarea ocazie în timp ce grija pentru mediu.

2.Dezvăluie de gen în stil: Acest set vine cu tot ce ai nevoie pentru a face o uimitoare balon drop pentru sexul dezvăluie partid.Puteți umple non-țesute sac cu 12 bucati de 5-inch, rosu sau albastru baloane, atârnă de tavan cu o funie, și remorcher șir să baloanele.

3.Pe scară largă se Aplică: Acest balon picătură sac adaugă un dram de entuziasm și de distracție pentru sexul dezvăluie petrecere copil de dus, sau petrecere de aniversare.Îl puteți folosi pentru a descoperi sexul copilului dumneavoastră într-un mod spectaculos, sau la duș invitatii cu baloane colorate.

4.Introduce într-o zi interesantă: Acest gen dezvăluie scădere balon sac vă permite să partajați sexul copilului cu rudele și prietenii într-o distracție și mod festiv, crearea zi de bucurie și de surpriză.

5.Simplu de Utilizat: Acest balon aruncă geanta este modul perfect de a anunta sexul copilului tau.Tot ce ai nevoie este o pompa de aer pentru a umfla balonul, un șir de caractere pentru a lega, și un loc unde să stea.Nu sunt necesare unelte.

  • Origine - China Continentală
  • Setați Tipul - Da
  • Numărul De Model - Gen Dezvăluie Scădere Balon Sac
  • Forma Stil - Runda
  • Ocazie - Gen Dezvăluie

Rating

Scrie Un Comentariu