Stil Nordic Buchet de Nunta DIY Camera de zi Gradina Decor Acasă de Simulare a Crescut de Mătase Artificială de Flori Înflorit Interior Curat

  • 18.06lei
  • 23.45lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caracteristici:

【Scenă romantică】flori False crea frumusețe romantică, care vă permite să vă bucurați de plin de vise atmosfera de acasa.Poate fi plasat singur într-un vas, pot fi echipate cu vase de ceramică, rattan vaze, vase de sticlă, vase din lemn, poate fi, de asemenea, combinate cu alte fân.

【Potrivit pentru multe ocazii】este potrivit pentru multe ocazii, cum ar fi nunta, buchete de mireasa si flori decor, decor, casa interior si gradina decor în aer liber, birou, petrecere, aniversare, cimitir.

【Decor în stil】flori Colorate oferă un naturale, de lux, aspect care este perfect pentru orice proiect de amenajare a teritoriului sau de stilul de decor,poate fi, de asemenea, ambalate cu alte flori și plante, efectul este foarte bun!

【Poate fi folosit în multe ocazii】puteți pune-l în bucătărie, pervazul ferestrei, living, masa de sufragerie, dormitor, verandă, grădină, verandă, balcon cu aceste flori de matase.

【Flori de mătase material】plante Artificiale realizate din flori de mătase, nu este nevoie pentru sol, apa sau lumina soarelui, perfect pentru cei care au putin timp liber.Flori artificiale sunt o alternativa practica la real florale și vor rămâne proaspete și frumoase, an după an!

Caietul de sarcini:

Material:Matase flori

Culoare:Rosu,albastru,galben

Dimensiuni(aproximativ):lungime totala:32cm/12.6 inch; flori de dia:6cm/2.4 inch

Pachetul Inclus:

1 buc x mătase Artificială de flori

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Notă:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze,dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.

2.Compara detaliu dimensiuni cu a ta,vă rugăm să permiteți-2-4cm diferă datorită măsurare manual pentru haine, multumesc Tuturor de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

2) SERVICIU de TRANZIT TIMP este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

  • Flori De Stil - Cap De Floare
  • Material - Mătase
  • Clasificarea - Flori Artificiale
  • Stil - Flori
  • Nume De Brand - HOUSEEN
  • Ocazie - Petrecere
  • Numărul De Model - NICI unul
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu