Realist Sânge Fals Papusa de Halloween Papusa Infricosatoare de Halloween Decor Casa Bantuita Papusa Zombie, Fantoma Jucărie Teroare pentru Bântuie

  • 13.84lei
  • 27.72lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Realist Sânge Fals Papusa de Halloween Papusa Infricosatoare de Halloween Decor Casa Bantuita Papusa Zombie, Fantoma Jucărie Teroare pentru Bântuie

Descriere:

Halloween papusa este completarea perfectă pentru decoratiuni infricosatoare acest sezon de halloween.

acest straniu papusa are o expresie ciudată pe față și realist sânge fals picioare, oferind o dublă stimulare vizuală și auditivă spaimă.

dacă doriți să creați un ciudat în casa de groază sau adăuga unele glumă elemente de recuzită pentru camera ta, bar, terasă, sau casa bantuita, acest anime ghost papusa este alegerea ideala.

puneți-l într-un colț discret de a starni secret sperie sau să-l utilizați pentru a transforma casa ta intr-o casa bantuita în cel mai scurt timp.

puteți plasa chiar in gradina ta sau curte pentru o stranie cimitir uite.acest versatil papusa poate fi, de asemenea, plasate pe veranda din fața casei sau de-a lungul pasarelă pentru a încânta și sperie truc-sau-treaters.

Element Nume: Halloween Papusa

Material: PVC

Potrivit pentru Festivaluri: Halloween

Forma: Sânge De Copil

Caracteristici: Bună Fidelitate, Reutilizabile, Înfiorător

Dimensiunea Detaliu:

Băiatul, L: 21cm/8.27", W: 16cm/6.3", H: 8cm/3.15" (Aprox.)

Fata, L: 25cm/9.84", W: 12cm/4.72", H: 8cm/3.15" (Aprox.)

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Pachetul Include:

1 x Papusa de Halloween

  • Material - Plastic
  • Ocazie - Halloween
  • Electronice - No
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu