Pandantiv inima Colier Despicare Colier Otel Inoxidabil Material Flacără Inima Pandantiv Colier Neck Bijuterii pentru Fete Femeie

  • 63.10lei
  • 134.24lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caracteristici:

OOTDTY

Stand cu Y2k flacără inima hip-hop despicare colier, un amestec perfect de epocă și la modă Se prezintă un efect vizual unic, care emană moda si stil.

Pandantiv de acest colier este meticulos artizanale cu flacără, inima, bomboane și-margele colorate, formând un vibrante și pline de culoare, model.Îmbrățișând ins-stilul estetic cu acest colier, mare pentru moda-forward persoanele fizice care doresc să-și personalitatea lor și

Proiectat pentru pasionații de modă care aprecia retro, unic, la modă și stiluri.Se face apel la femeile tinere care doresc să stea afară din mulțime și de dragoste dulce, rece, și edgy vibratii.

Perfect pentru uzura de zi cu zi.Dacă este vorba de o petrecere, adunare, sau excursie casual, acest colier va face și de a fi în centrul atenției.

Acest colier este o alegere excelentă pentru prieteni sau membri ai familiei care apreciaza accesorii.Acesta poate servi, de asemenea, ca o creatie a propunerii pentru fotografi sau modele, adăugând artistice și impact vizual pentru sedinte foto sau video.

Caietul de sarcini:

Material: Otel Inoxidabil

Dimensiune: Dimensiunea Detaliu în Imagine

Pachetul Include:

1x Oțel Inoxidabil Flacără Inima Pandantiv Colier

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

  • Origine - China Continentală
  • Metale De Tip - NICI unul
  • Fine sau de Moda - Moda

Rating

Scrie Un Comentariu