4BUC Iluminat Roata de la Mașină, Anvelope cu AER Praf S Pneu Janta Stem Acoperă Airdust Pentru Automobile, Motociclete, Camioane

  • 9.75lei
  • 19.55lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Caracteristici:

1. Anvelopa stem s a proteja stem de coroziune cauzate de contactul direct cu lut, apă și zăpadă.

2. Anvelopa stem capacul este conceput cu un design de iluminare care face emit un fascinant aura cu miscari de anvelope.Astfel, se imbunatateste vizibilitatea pe timp de noapte pentru a fi în siguranță cu bicicleta.

3. Potrivit pentru autoturisme, biciclete, Suv-uri, camioane, biciclete, vehicule cu motor, etc.

4. Masina anvelope se incheie strâns cu anvelope stem cu interior rotativ structura fir, care funcționează bine pentru a preveni sistemul de la scurgeri.

Caietul de sarcini:

Produs: Material: ABS

Accesorii: pudra fluorescentă

Dimensiune: aproximativ 1,6*1.2 mm/0.06*0,05 în

Universal anvelope cal pentru modele de vehicule

Lista De Ambalare:

1 set de s

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Protector și rezistent la apa: anvelopa stem s a proteja stem de coroziune cauzate de contactul direct cu lut, apă și zăpadă.Construit pentru a rezista, astfel încât să puteți folosi pentru o lungă perioadă de timp.

2.Luminos și Frumos: Când roata începe să se miște, în mod automat flash-uri și forme de o lumină care face masina ta, motocicleta sau bicicleta arata frumos.Astfel, de asemenea, asigurarea unui echitatie în condiții de siguranță.

3.Universal de Anvelope : anvelope de acoperire este potrivit pentru standard s, potrivite pentru autoturisme, Suv-uri și camioane anvelope/roți capacele.Nu aveți nevoie de a utiliza orice instrumente suplimentare, și este ușor de a instala și de a înlocui.

4.Rotirea Fir Structura: anvelope auto se incheie strâns cu anvelope stem cu interior rotativ structura fir, care funcționează bine pentru a preveni sistemul de la scurgeri.

5.Destul de Cantitate: 4 bucăți de bling anvelope s, și cantități abundente pentru a satisface aplicarea de zi cu zi și de înlocuire.De asemenea, puteți să le împărtășiți cu prietenii sau membrii familiei care au masini.

  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu