Capac Solare Pentru Piscina Supraterana Rotunda De Izolare Termică Exterioară Capac Pătură De Protecție Rotund Patura Termica Cu Forma De Inima

  • 235.14lei
  • 470.33lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Această rundă solar acoperire pentru piscina supraterana poate prelungi piscină durata de viata prin reducerea la mai puțin de evaporare a apei și pierderea de căldură.Este rezistent la apă și durabil, și poate fi ușor tăiate pentru a se potrivi orice dimensiune piscină.La cuttable design, de asemenea, vă permite să creați diferite forme și modele.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 4-10feet (ca în imagine)

Materiale: PE

Lista De Ambalare:

1 buc* solar, piscină cove

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Igiena și Longevitate: Aceasta piscina supraterana solare acoperă ține piscina gratuit de praf, frunze si alte particule nedorite, care pot contamina apa.Ca urmare, piscină rămâne curat și sănătos pentru tine și familia ta.

2.Eficiente de Izolare Termică: Acest capac solare pentru piscina supraterana caracteristici în formă de inimă bule de aer care absorb lumina soarelui în timpul zilei și de blocare în căldură pe timp de noapte, păstrând piscină cald și confortabil.

3.A preveni Irosirea Apei: Acest solar, piscină capacul este o practică și verde soluție, deoarece poate reduce pierderea de apă și evaporarea.Acest capac vă permite să economisiți resursele de apă și reduce costurile de încălzire.

4.De lungă durată și de Încredere: Această rundă solar, piscină capacul este fabricat de înaltă calitate PE materiale care sunt durabile și ușor de a se deforma sau rupe.Acesta are proprietati anti-UV si rezistent la apa caracteristici care împiedică apa de evaporare și menține temperatura stabilă.

5.Cuttable Design: Dacă aveți un rotunde, ovale sau dreptunghiulare, piscina, solar capacul poate satisface nevoile dumneavoastra diferite.Este ușor de utilizat și poate fi tăiat pentru a se potrivi orice forma si dimensiune de piscina supraterana.

  • Naviga Material - Panza
  • Numărul De Model - Piscina Supraterana Acoperi
  • Origine - China Continentală

Rating

Scrie Un Comentariu