Halloween Cercei Legăna De Halloween Cercel Set De Bijuterii Elegant Halloween Cercei Cadou Pentru Fete Fiice, Sotii

  • 88.73lei
  • 177.52lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Halloween cercei sunt ideale plus pentru jazz costum de vacanță.Acestea sunt create din repurposed materiale.Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori si forme pentru a prezenta farmec și personalitate.Le purta pentru a sărbători sezon infricosator cu cei dragi sau de prieteni.În plus, vor accentua feminitatea si frumusetea ta și du-te bine cu costume de Halloween.Halloween cerceii sunt cea mai bună opțiune pentru o viață fericită și plină de bucurie de Halloween.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 8*3*2cm|3.14*1.18*0.78 cm

Material: Acril

Aplicabile oameni: femei

Lista De Ambalare:

Halloween cercei *2

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Bine a Făcut: a Făcut din acril, aceste Halloween cerceii sunt sigur de utilizat și confortabil de purtat.Le puteti folosi cu incredere si bucura-te de lungă durată farmec pentru o lungă perioadă de timp.

2.Măiestrie rafinat: măiestrie desăvârșită a acestor Halloween ureche inele va atrage atenția și te fac să iasă în evidență.Ei au un gust dulce și stil minunat, care merge cu orice tinuta, cu măiestrie rafinat și mai multe culori.

3.Frumos Cadou: Dacă vă place infricosator sezon și vrea să arate, aceste petrecerea de Halloween cercei sunt pentru tine.Sunt la modă și delicat, și va face familia ta, prietenii, sau iubitori aprecia starea ta de spirit festiv și sentiment de distracție.

4.Aplicarea extensivă: Aceste cerceii sunt perfecte pentru a adăuga unele scânteie și distractiv de a ta costum de Halloween.Ele sunt, de asemenea, potrivit pentru alte evenimente, cum ar fi ceremonia de absolvire, banchet, nunta sau logodna.Le puteți purta oricând și oriunde pentru a arăta stilul tau unic și de personalitate.

5.Rafinat de Vacanță Decoruri: Acesti cercei sunt ideale finisare pentru orice ocazie speciala, fie că este vorba de Halloween sau o altă sărbătoare.Precum și permițându-vă să se bucure pe deplin de Halloween, ei pot merge bine cu costume de Halloween.

  • Origine - China Continentală
  • Electronice - No
  • Material - Plastic
  • Model - Culoare Solidă
  • Ocazie - Petrecere

Rating

Scrie Un Comentariu