LIVRAREA SI PLATA COMENZILOR

CAT DUREAZA LIVRAREA?

In mod normal livrarea comenzii se face direct la dvs. acasa in termen de 3-7 zile lucratoare.

In momentul in care predam comanda catre firma de curierat veti primi SMS, iar in maxim 2 zile lucratoare (exceptand weekend-ul) curierul va livra comanda.

Dar in perioadele aglomerate intre lunile septembrie - decembrie perioada de livrare poate fi intre 3-10 zile lucratoare.

Comenzile din afara Romaniei se livreaza intre 4 -7 zile lucratoare.

CAT COSTA TRANSPORTUL?

- pentru comenzi cu livrare pe teritoriul Romaniei costul livrarii este de 19 lei taxa fixa
- costurile livrarii se calculeaza automat in pagina de finalizare a comenzii.

- Comanda va fi expediata din depozit intre 1 si 3 zile de la plasare (valabil pentru zilele lucratoare si pentru comenzile cu stoc disponibil). Sunt cazuri exceptionale in care, din cauza unor erori de inventar / descoperirea unor produse cu defect, acest termen poate fi prelungit. In aceasta situatie clientul va fi sunat de catre un operator al magazinului pentru informare si pentru oferirea unor solutii alternative.
- In fiecare zi lucratoare, curierul preia coletele din depozitul nostru pentru a le transporta in depozitul curierului de unde vor iesi spre livrare in ziua urmatoare. La expedierea comenzii din depozitul nostru, clientul va primi pe adresa de e-mail din comanda un mesaj de confirmare a expedierii coletului (e-mailul poate intra in sectiunea de Inbox sau de Spam a e-mail-ului) dar si un SMS de confirmare a expedierii comenzii.
- Din depozitul curierului coletele sunt expediate in toata tara. Coletele vor fi livrate in aprox. 1-3 lucratoare din momentul preluarii din depozitul magazinului.
- In dimineata zilei de livrare clientul va primi un SMS in care ii va fi comunicat intervalul orar de livrare, numarul de telefon al agentului si alte informatii despre colet. Fiecare agent curier are, zilnic, un anumit traseu de parcurs, drept pentru care, daca in locatia dvs. ajunge zilnic in jurul orei 16 el nu va putea sa isi schimbe traseul pentru a putea sa va faca livrarea la ora 9.
- Cu 10 - 20 minute inainte de livrare agentul curier va contacta clientul la numarul de telefon din comanda pentru verificarea disponibilității și stabilirea locației de livrare. Daca clientul nu raspunde la telefon / numarul de telefon nu este corect curierul nu va face livrarea. Coletul nu va fi returnat ci va fi depus in depozitul firmei de curierat din zona respectiva. Pentru o noua livrare clientul va trebui sa contacteze curierul la numarul de telefon din SMS-ul primit sau sa contacteze un operator al magazinului pentru reconfirmarea posibilitatii de livrare sau pentru oferirea unor date suplimentare. Dupa oferirea acestor informatii coletul va fi pus spre livrare in aprox. 1-2 zile lucratoare.
- La livrare, in schimbul sumei ramburs (daca este cazul) agentul curier ii va preda coletul clientului insotit de o chitanta. Clientul are obligatia sa verifice daca suma de ramburs inscrisa pe eticheta coletului este aceeasi cu suma ceruta de curier / cu suma de pe chitanta. Curierul nu ofera posibilitatea de a deschide coletul la livrare inainte de plata. Pentru orice reclamatii ulterioare avem rugamintea sa luati legatura cu un operator al magazinului.

LIVRAREA IN STRAINATATE

Italia - 8 Eur , Franta - 10 Eur , Germania - 8 Eur

ATENTIE:

Tarifele sunt valabile pentru comenzi de maxim 25kg, comenzile ce contin mai mult de 25kg vor fi impartite in mai multe colete.

Comenzile internationale se pot achita doar in avans cu cardul online pe site deoarece firmele de curierat nu accepta plata ramburs pentru comenzi externe.

IMPORTANT:

Pentru comenzile externe se accepta doar numar de telefon din tara respectiva, curierii nu va pot contacta pe numere de Romania si vor livra comenzile.

Pentru comenzile externe ce vin retur pentru numar de telefon gresit sau adresa gresita, la rambursarea banilor se retine taxa de transport.

PLATA COMENZILOR:

Pentru a achita produsele comandate pe nextdiva.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:

1. Plata numerar sau ramburs

- Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii, in numerar si in moneda nationala (lei) catre curierul care efectueaza livrarea. Chitanta va fi emisa de catre curier.
ATENTIE: Plata numerar sau ramburs este acceptata doar pentru coletele livrate in Romania

2. Plata online cu cardul (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

- Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar n